In 3 hours the machine makes 300 gears how many gears will be made by this machine in six hours. solve a problem in two ways

169
1-1) 300/3=100/ч 2) 100/h * 6 h = 600 shester 2-1)300*2=6001 way: 300:3=100 (x) in 1 hour 100*6=600 (x) in 6 hours of Answer: in 6 hours produce 600 gears the 2nd way: 6-3=3(ch) hour 300+300=600 (x) Answer: in 6 hours produce 600 gears
117
Answer add