# Solve a problem. The city And at 8 o'clock in the morning left the truck with a speed 32km/h, and at 11 o'clock in the afternoon after it the bus with a speed 56km/h left. In what time and at what distance from the city And the bus will catch up with the truck?

Panfil

91

1) 56-32=24 (km/h) 2)11-8=3(ch) 3) 32*3=96 (km) 4)9624=4(ch) 5)11+4=15(ch) 6) 56*4=224 (km) of the 32nd = the 56 (x-3) 32 = the 56th - 168 of the 24th = 168 x = 7cherez 7 hours they will meet 7*32 = 224 (km) of Answer: will meet at 15:00 at distance of 224 km from the city And

206

Answer add
filipp

### Other questions in the section - maths

Arhipp

Solve the equation 10 × x = 3.15 x ÷ 100 = 0.942 Plizzz!

2020-10-18 04:24:39

Akakiy

In boxes each of which contains 6 kg of fruit spread out 36 kg

2020-10-18 04:24:39

Mirabandis

Solve a problem in two ways. What of these ways is more rational? From

2020-10-18 04:24:39

Vasy

In fishery in one pond grew up 7 kg of a carp on 1

2020-10-18 04:24:39

Fena

The task 1 Katya ran 40 meters for 10 sec., and Mischa ran 200

2020-10-18 04:24:39