# Alyosha had 1500 rubles. He bought 26 batteries on 43 rubles, and then returned to shop of 8 faulty batteries and received for them money. How many as a result at it did remain money?

Nuadadi

231

1) 1500-43=1463 2)26-8=16 3)26-16=10 1) bought 26-8=18 (pieces) as a result. 2) 18*43=774 (rub) cost 18 pieces 3) 1500-774=726 (rub) remained as a result. As a result Alyosha had 726 rubles.

224

Answer add
Yuliyana

### Other questions in the section - maths

Jabin

Length of a step of Seryozha 5/18m, and length of a step of Sashi7/20m.

2020-10-18 04:24:39

Thordiath

In packing of 36 vitamins. In day it is possible to accept only 2

2020-10-18 04:24:39

Anaranius

The horse runs a minute of the three tenth km, and the motorcyclist moves

2020-10-18 04:24:39

Kadazhadi

Please help to find the whole and fractional part of each fraction. Twenty five

2020-10-18 04:24:39

Favst

986 *. The cyclist prookhat a part of a way with a speed of

2020-10-18 04:24:39