# Solve a problem. Calculate and write down the answer. For preparation of salad it is necessary to buy equal parts of pepper, tomatoes, cucumbers and carrots. For the pepper necessary for salad, paid 45 rub. The price of tomatoes twice the pepper high prices, and the price of cucumbers – by 3 times of low price of pepper. The price of carrots is 5 times of low price of cucumbers. How much are all vegetables for salad together? Help!

Tertiy

119

1) 45х2=90 rub - the price of tomatoes 2) 45:3=15 rub - the price of cucumbers 3) 15:5=3 rub - carrots 4 price) 90+45+15+3=153 rub - vsego1) 45×2=90 - tomatoes 2) 45:3=15 - cucumbers 3) 15:5=3 - carrots 4) 45+90+15+3=153 rub - all vegetables

399

Answer add
Ward John

### Other questions in the section - maths

Nala

How many liters of milk were in bank if after from banks poured out

2020-10-18 04:24:39

Vakulin

Petya bought two kg of potatoes at the price of 12 rub the 60th

2020-10-18 04:24:39

Kandid

Find values of expression: a) 16.5-a at a=8.7 b) m+2n at m=1 whole 1/3,

2020-10-18 04:24:39

Mazasavgi

In 8 h the distance between 2 boats floating towards each other was 250

2020-10-18 04:24:39

Vadanalva

Gave a task to solve a logical problem. The point is

2020-10-18 04:24:39