# From two settlements between which 26 km, towards each other left two pedestrians. In 2 hours the distance between them was reduced to 6 km. With what speed there were pedestrians if it is known that one of them passed in an hour 2 km bigger than another.

Frol

289

Let X - km/h - the speed of the first pedestrian, then (X +2) km/h - the speed of the second pedestrian They passed in two hours 1) 26-6=20 km 2) (X + (X +2)) * 2 = 20 (2X + 2) * 2 = 20 4X + 4 = 20, 4H = 20-4=16, H =16: 4 = 4 m/h the speed of the first pedestrian 3) 4+2 = 6 km/h - the speed of the second pedestrian Proverk: 4 * 2 + 6 * 2 = 8 + 12 = 20 First 6 km/h. and another 4km/h

292

Answer add
Beyer Ursula

### Other questions in the section - maths

Thorganis

How many it is necessary to pay for the one second m, the three

2020-10-18 04:24:39

Miaheset

The half a kilogram of sausage costs 160 rubles. What cost of 250 g,

2020-10-18 04:24:39

Botius

On gas station brought 4800 l of fuel. In the first day sold 1/4

2020-10-18 04:24:39

Tertiy

Solve a problem. Calculate and write down the answer. For preparation of salad it

2020-10-18 04:24:39

Nala

How many liters of milk were in bank if after from banks poured out

2020-10-18 04:24:39