# The cyclist and the pedestrian went from the settlement at the same time in one direction. speed of the cyclist is 24 km/h, and the pedestrian of 4 km/h. what distance will be between them in 3 h?

Beyugagzh

289

At the beginning of a way distance between them 24 km. Moving towards the friend the friend in an hour they will cover 16+4 = 20 km. 24-20 = 4 km.)))) 1) 24kh3=72km - the cyclist 2) 4kh3=12km passed - there passed a pedestrian 3) 72-12=60km - distance between them

193

Answer add
bozhidar

### Other questions in the section - maths

Nidabvill

In two tanks there were 30 t of gasoline. After from each tank sold

2020-10-18 04:24:39

Aksyonovich

Distance of 27 m? km? m of 300 km 120 m; time? h 8

2020-10-18 04:24:39

Epanchin

Task: planted 30 seeds of a melon and pumpkin. The sixth part of a

2020-10-18 04:24:39

Orest

Width of the squared land plot of 7 m, and length is at 2

2020-10-18 04:24:39

Eleazar