The motorcyclist passed 380 km to the destination, having made one stop. To a stop he was in way 3 hours speeded at 70 km/h, and other way passed for 2 h. At what speed did the umototsiklist after a stop drive?

366
7*3=21km/h before a stop 380-21 = I do not understand 339 Krch. I want to sleep. BUT a stop it passed the FIRST ACTION of TOCHNOYEDO 70×3=210км after a stop it went 2 hours 380-210=170km 170km÷2=85km/h after a stop the motorcyclist went 85km/h
49
Answer add