# On a performance the boys bought 24 tickets, and girls of 30 tickets at the same price. paid 72 euros more for tickets of the girl. how much did pay for tickets of the girl also boys?

Tygra

187

Let x there will be a price for one ticket. we work out the equation: 30kh-24kh =72 the 6th =72 x =12 1) 12*30=360 (euros) - were paid by girls 2) 12*24=288 (euros) - boys 3) paid 360+288=648 (euros) - paid all both the girl and boys Answer: 648 euros

186

Answer add
efim

### Other questions in the section - maths

Kozma

Oboznachte a case all of nouns work utorm (to define a case) you go

2020-10-18 04:24:39

Avvakum

Transform these squares of binomial to a polynomial: а)(m-4) in a square b) (7+2b)

2020-10-18 04:24:39

Golubec

By the first car was 5 8/25 (all this fraction) cargo t. Kogda removed

2020-10-18 04:24:39

Ruf

Compare. put the sign more, it is less or equally. 16 t 3 c

2020-10-18 04:24:39

Suvorov

The tavern in opposite directions was left by two riders. In 4 h between

2020-10-18 04:24:39