Calculate. 3 t 5 c-12 c = 5 m 9 dm - 28 dm = 6 t 600 kg + 4 c = 7 m 6 dm + 24 cm = 8 t 2 c + 300 kg = 9 dm 36 mm - 3 cm =

201
And =2t3ts =3m1dm in =7ts =7m8dm4sm d =8t5ts e =9dm6mm 1) 2300 kg. 2) 590sm-280sm = 310 cm 3) 7000 kg. 4) 760 cm + 24 cm = 784 cm 5) 8500 kg. 6) 903.6sm-3sm = 900.6 cm
312
Answer add