# The cyclist needs to pass 70 km/h. he was in way 4 hours, passing 13 km/h. What distance did it need to pass? Whether there will be enough for it for this distance 1 hour?

Ieremiya

226

I so understand, 70 km should be passed, but not 70 km/h 1) passed 4 * 13 = 52 km in 4 hours 2) 70 - 52 = 18 km it was necessary to pass 3) 13 * 1 hour = there will not be enough 13 km, for it 1 часа13×4=52 70 - 52=18 Answer: 18 km needed to be passed, it will lack one hour.

292

Answer add
naum

### Other questions in the section - maths

Denis

HELP UMALAYu Two pedestrians left in at one time towards each other two villages.

2020-10-18 04:24:39

Kaadlozho

From two piers between which distance of 140 kilometers, at the same time towards

2020-10-18 04:24:39

Severian

To solve a problem At isosceles triangles of ABC and CDE the general top

2020-10-18 04:24:39

Bandilune

The boat in 1.4 hours passed across the current 2.2 km less, than in

2020-10-18 04:24:39

Naum

It is necessary to pack 86 cubes into boxes on 10 pieces in everyone.

2020-10-18 04:24:39