# Distance between two cities of 490 km. From one city vyekhaladno the passenger car with a speed 90km/h. In 1 h 30 min. other city towards to it was left by the lorry with a speed of 70 km / that. What distance will be between them in 1 h 45 min. after departure of the lorry?

Aglaiy

6

1) Passed 90 * 1.5 = 135 km for 1 h 30 min. laid down. the car 2) 490 - 135 = 355 km became between automobile and cargo cars at the time of departure of lorry 3) 90 + 70 = 160 km/h the speed of rapprochement of cars 4) 160 * 1 h 45 min. = 160 * 1.75 = 280 km will pass for 1 h 45 min. 5) 355 - 280 = 75 km will be between them in 1 h 45 min.

180

Answer add
Leena Inkeri

### Other questions in the section - maths

Ce

1) execute addition a) 24 + (-6) = b) 2 (whole) 1/6 + (-3

2020-10-18 04:24:39

Ishnnara

HELP PZh! Two pedestrians left in at one time towards each other two villages.

2020-10-18 04:24:39

Napanvala

The grandmother prepared for the winter 30 litas from cherry, apple compote is 10

2020-10-18 04:24:39

Prohor

Sberbank charges on a % per annum contribution-11. The investor put 1500 rubles. How

2020-10-18 04:24:39

Ieremiya

The cyclist needs to pass 70 km/h. he was in way 4 hours, passing

2020-10-18 04:24:39