Please help with 3 numbers! Deliver to No. 30 in three expressions of a bracket so that at calculation 4 different answers turned out. 20/2*54+46/2 = 20/2*54+46/2 = 20/2*54+46/2 = 20/2*54+46/2 = Check whether there are among the received answers such numbers: 500, 563, 770, 293.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------No. of 31 V shop brought 180 kg of grapes, on 6 kg in each box, and as much boxes with plums, on 5 kg in everyone. How many kilograms brought to shop? Solve a problem, making expression.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Children fed with No. 32 1) aquarium fishes on Tuesday in 8 h morning, and then on the next Thursday in 10 h morning. How many hours passed between these feedings of small fishes?----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------what No. of 32 2) V day and hour will be the following feeding of small fishes if the interval between feedings is the same?----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

26
1) 20/2*(54+46/2) = 20/2*(54+46)/2 = 20/(2*54+46)/2 = (20/2*54+46)/2 = 2) 180/6=30 30*5=150 150+180=330 3) 24*2+2=50 4) Saturday of 12 o'clock in the morning 20/2*(54+46)/2=5000 1:54+46=100 2: 20/2=10 3: 100*10=1000 4: 1000/2=5000
59
Answer add