# Help please! Solve a problem the cities towards each other were left by 2 cars. Distance between them 195 km. The first car speeded at 30 km/h. Learn the speed of the second car if it is known that to the meeting place it passed 3 hours. In advance blogadaryu!

Savinian

72

S=195 km V1=30 km/h T=3 Parts V2 = S1=V1*T=30*3=90 km S2=S-S1=195-90=105 km V2=S2/T=105/3=35 km / ч1) 30*3=90 (km) 2) 195-90=105 (km) 3) 105:3=33 (km/h)

259

Answer add
Koch Sabine

### Other questions in the section - maths

Averkiy

1. how many 96 t more than 96 c 2.kakuyu a part of hour

2020-10-18 04:24:39

Ivan

The meter of fabric costs 94 rub Ania bought fabrics for 1410 rub. Ania

2020-10-18 04:24:39

Anabor

Having two buckets the tanks of 7 l and 4 l how it is

2020-10-18 04:24:39

Laizan

How many it is necessary to pay for the one second m, the three

2020-10-18 04:24:39

Mabebmeb

Please help with 3 numbers! Deliver to No. 30 in three expressions of a

2020-10-18 04:24:39