The performance consists of two actions between which - an intermission. Each action lasts 1 hour 10 min., and an intermission of 20 min. What is the time remained before the end of a performance if now a seedina of an intermission?

363
1) 1 h is 10 min. +20 min. =1 h 30 min. 2)20 min. old: 2 = 10 min. 3)1 h 30 min. + 10 min. =1 h 40 min. Answer: 1 h is 40 min. old 20/2=10min. - there is an intermission means to us it is necessary to calculate how many remained 1 h =60min. (60+10) (60+10) =140min. two parts of a performance of 140+20=160 min. all performance with an intermission is calculated how many we watch a performance - 70+10=80min. and the last action how many remained up to the end 160-80=80min. - remained before the termination Answer: before the end of a performance there were 80 minutes.
348
Answer add