# From Paragraph A the car with a speed of 60 kilometers of hour in 4 hours moved to Paragraph B of 555 km From Paragraph A in Paragraph B was left by the bus which speeded at 75 percent from 60 km/h through how many they will meet

Garne

345

60*4=240 (km) were passed by the car before departure of the bus of 555-240=315 (km) between the car and bus at the time of departure of the bus of 60 km/h: 100*75=45 km/h the speed of the bus is 60+45=105 (km/h) the speed of rapprochement is 315:105=3 (h) 3+4=7 (h) Answer: they will meet in 7 hours after departure of the car and in 3 hours after departure of the bus

249

Answer add
Dimitr

### Other questions in the section - maths

Germogen

On the island of Sze-ze Five fluffy chimpanzees Organized a tournament: Az, Ti, Vee,

2020-10-18 04:24:39

Veva

Execute multiple comparison for pairs of the sizes of 46530 m and 15 m,

2020-10-18 04:24:39

Tertiy

To find the volume of a rectangular parallelepiped if its length for 10% and

2020-10-18 04:24:39

Mavenaya

sent 8 identical boxes with nails for two buildings. when on both buildings spent

2020-10-18 04:24:39

Baswyn