# I want check))) myself. Help. Two trains left at different times towards each other two cities distance between which 782 km the speed of the first 52/h and the second 61 km/h having passed 416 km the first train met the second. On how many one of trains left before another

Bandimand

355

416/52=8 (h) time of journey of 1 train of 782-416=366 (km) - was passed by the 2nd train 366/61=6 (ch) the 2nd train of Answer went 8-6=2 hours: the 2nd train left for 2 hours to a pozda of the first

294

Answer add
borislav

### Other questions in the section - maths

Izmail

The miller left inheritance to three sons. The first two - on the identical

2020-10-18 04:24:39

Gann

Compare 40kg20g and 4020 g, 15t200kg and 1520 c, 8km7m and 870 dm, 90dm3sm

2020-10-18 04:24:39

Paodzob

In the train of 5 cars. Dima and Sasha lodge in one car. Dima

2020-10-18 04:24:39

Nikon

Speed of the boat is 3.4 km. h, boat Speed against the current 0.8

2020-10-18 04:24:39

Valentin

Solve the equations With decision 1) - y =13 2) - y = 18

2020-10-18 04:24:39