# No. 1. (with the table) In 2 days the cyclist passed with a constant speed of 240 km. In 1 day he was in a way of 7 h, in 2 days 5 h. On how many km did the cyclist pass in the 2nd less than put, than in 1? No. 2. Solve and write the smallest natural solution of inequality. Х> (89040×705-478760) ÷8

Yuriy

73

1. To find distance, it is necessary to increase speed by time. To find speed, it is necessary to divide distance into time. 240: (7+5) =20 (km/h) - the speed of the cyclist. - passed 7*20=140 (km) in the first day. - passed 5*20=100 (km) in the second day. 140-100=40 (km) of Answer: for the second day the cyclist passed 40 km less. 2. xgt; (89040*705-478760): 8 (89040*705-478760):8=(62773200-478760):8=62294440:8=7786805 xgt; 7786805 Answer: the smallest natural value of inequality - 7786806.

337

Answer add
silviya

### Other questions in the section - maths

Kiek

The plane of agricultural aviation in 4 hours flew by 960 km. For the

2020-10-18 04:24:39

Bandimand

I want check))) myself. Help. Two trains left at different times towards each other

2020-10-18 04:24:39

Izmail

The miller left inheritance to three sons. The first two - on the identical

2020-10-18 04:24:39

Gann

Compare 40kg20g and 4020 g, 15t200kg and 1520 c, 8km7m and 870 dm, 90dm3sm

2020-10-18 04:24:39

Paodzob

In the train of 5 cars. Dima and Sasha lodge in one car. Dima

2020-10-18 04:24:39