# 100 passengers go by three cars of the train. In the first and second cars together 66 passengers, and in the second and third cars of 69 passengers. How many passengers in each car? A task with an explanation!

Naecgol

353

1) 100-66=34 (o) go by the third car. 2) 69-34=35 (o) go by the second car. 3) 66-35=31(ch) in the first car. Answer: 31, 35 and 34 passengers. Let x - the number of passengers in the first car, then (66th) the number of passengers here the second car, and 69-(66th) in the third. Let's work out the equation: x + (66th) + 69-(66th) = 100 x + 66 - x + 69 - 66 + x = 100 x = 100 - 69 x = 31 - in the first car 66-31=35 - in the second car 69-35=34 - in the third the car

324

Answer add
galya

### Other questions in the section - maths

Vasilkovskiy

The cylinder is entered in a cone So the lower basis lies on the

2020-10-18 04:24:39

Buzalas

Help to solve a problem! From Moscow to Kiev 860 km. Kiev to Moscow

2020-10-18 04:24:39

Yuriy

No. 1. (with the table) In 2 days the cyclist passed with a constant

2020-10-18 04:24:39

Kiek

The plane of agricultural aviation in 4 hours flew by 960 km. For the

2020-10-18 04:24:39

Bandimand