In two cans of 68 liters of oil. After from one can cast 12 liters, and in another added 16 liters, oil in cans became equally. How many oil was in each can originally?

93
1) 68-12=56 2)56-16=40 3)68-40=28 Answer: in the first can originally was was 40 in the second 28pust in the first can there was also a l of oil, then in the second was the 48th kg of oil. Let's work out the equation: x-15h the =48th the +15th the 8th =240 x =30. In the first can there were 30 kg of oil. 48-30=18 (kg) of oil were in the second can. Answer's : 30 kg; 18 kg.
250
Answer add