Work out and solve the equation. To the father and son together 45 years. The son is 19 years younger than the father. How many years to everyone?

285
X+19=45 x=45-19 x=26 to the son to 26+19=45 dad here dad is also 19 years more senior the Son-x the Father-x +19 x + x +19=45 2nd +19=45 2nd =45-19 2nd =26 x =26:2 x =13 (years) - to the son of 13+19=32 (years) - the father
365
Answer add