Urgently 10 points! Solve a problem in two ways. For an hour the excavator digs out a trench 16 km long what length of two trenches which are dug out by the excavator if it is known that for one of them it spent 6 h and for other 17 h

370
1 way of 16 m / ch-skorost operation of the excavator of 16*6=96 m will dig out 16*17=272 m in 6 hours will dig out 272+96=368 m in 17 hours - length of two trenches the 2nd way worked 6+17=23 hours the excavator of only 16*23=368 m the answer of 368 m dug out during this time the excavator
215
Answer add