# Commodity and passenger trains move in opposite directions moving off from each other. Speed commodity poyeza45kmch, and speed passenger on 23 kmch is more. Now between them 10 km. What between them there will be a raasstoyaniye in 3.5 hours Help to solve)

Apollon

365

45+23=68km/hour speed passenger 45+68=113km/hour removal speed 113*3.5=395.5km will pass in 3.5 hours 395.5+10=405.5km distance between them in 3.5 hours

7

Answer add
ereme

### Other questions in the section - maths

Larion

To find rhombus perimeter with the party of 8 cm and perimeter of an

2020-10-18 04:24:39

Anari

To buy 700 kilometers which are not finding at distance there were at 7:00

2020-10-18 04:24:39

Svirid

Spent 600 kg of plaster for repair of 3 houses: on one house the

2020-10-18 04:24:39

Pankratiy

The sum of lengths of two parties of a triangle of 37 cm and

2020-10-18 04:24:39

Hrapovickiy

Urgently 10 points! Solve a problem in two ways. For an hour the excavator

2020-10-18 04:24:39