# Kak to solve a problem? One factory sewed for day of 120 identical sports suits, and another - 130 same suits. 750 m of fabric were spent for all these suits. How many meters of fabric were spent for these suits by each factory in one day?

Olimpiodor

358

120+130=250 suits sewed together 2 factories of 750:250=3 m is spent tissues of hectare 1 suit of 120*3=360 m 1 factory 130*3=390m spent the 2nd factory spent

249

Answer add
yasmina

### Other questions in the section - maths

Kira

1) Calculate length of all piece if its fifth part makes 12 cm 2

2020-10-18 04:24:39

Igor

URGENTLY! I GIVE 20B. Simplify expression 6.36+ and + (-2.9)+ (-4.36)+2.9 and find its

2020-10-18 04:24:39

Anempodist

Kak to write a problem of vkatory is written length of a rectangle of

2020-10-18 04:24:39

Pavlin

In the new dormitory of 20 three-room apartments 40 two-room and 4 one-room how

2020-10-18 04:24:39

Doomgrove