# From 2 cities in at one time vyykhat towards each other. trains met in 4 hours. speed of one train of 73 km/h distance of all way of 560 km of h find speed 2 trains.

Munn

154

4*73=292 km - were passed by 1 train of 560-292=268 km passed the 2nd train 268/4 = 67km/h speed 2 poyezda1) 560:4=140 (km) 2) 140-73=67 (km/h) - the speed of the second train Answer: 67 km/h speed of the second train

320

Answer add
valentina

### Other questions in the section - maths

Volohov

Find value of expression: 1)-27+68-56+61 2) 4.17-9.42. + 0.2 3) 3.1+ (-4.72)+ (-8.12) -

2020-10-18 04:24:39

Huth

Help! The arithmetic progression, the sequence an=3n-2/n+1 to Find: a1; a5; a10; a37;

2020-10-18 04:24:39

None

By the first truck there were 4 tanks with gasoline on the second 6

2020-10-18 04:24:39

Kascholma

To draw direct b and note on it three points And, In and With

2020-10-18 04:24:39

Epimah