# By the first truck there were 4 tanks with gasoline on the second 6 tanks by the first truck there was on 70 liters of gasoline less than the second how many liters of gasoline were by each truck

Malalore

148

6-4 = 2 tanks - are one so many more than tanks in the second truck. 70:2 = 35 l of gasoline in one tank. 35*4 = 140 l of gasoline in the first truck 35*6 = 210 l of gasoline in the second truck. In the second is 2 tanks more, therefore in two tanks of 70 liters, and in one 35. in total tanks 10, means it is necessary to increase by 10 and to polchit the answer 350.

382

Answer add
Radka

### Other questions in the section - maths

Vitaliy

Help please me it is necessary to divide in a column 76095:19 and only

2020-10-18 04:24:39

Poavadsch

A)-6 whole 1 the fifth to divide on (3 whole two fifth - 1

2020-10-18 04:24:39

Burdana

CHILDREN. REBYaTUUShKII, KAROCh. REEEBZYaYaYa! :D Help to solve the equation: 1) the 4th -

2020-10-18 04:24:39

Cemeena

In the reserve planted 193 fir-trees. In 6 rows planted 17 fir-trees, and in

2020-10-18 04:24:39

Filofey