Moscow and Saratov at the same time towards each other left two trains. One of them goes with a speed of 72 kmch, and another - 84 kmch. At what distance from each other will they be in 3 h after an exit if from Moscow to Saratov 892 km?

245
1) 72+84=156 (km/h) - their general speed 2) 156*3=468 (km) - the distance passed by them together 3) 892-468=424 (km) of Answer: 424 kilometers 72+84=156 156x3=468 892-468=424
102
Answer add