Two printing machines print 16 pages on a leaf. The first car in one hour prints 7200 sheets, the second 5400 sheets. How many copies of books in 96 pages can be made printed with cars in 8 hours?

326
7200+5400=12600 sheets print 2 cars in 1 hour of 12600*16=201600 pages print 2 cars in 1 hour 201600/96 = 2100 books print 2 cars in 1 hour of 2100*8=16800 books print 2 cars in 8 hours
208
Answer add