# The boat for 4 h passed 104 km. for what is the time it there will pass 174 km if increases speed by 3 km/h?

Busida

130

104÷4=26 26+3=29 174÷29=6 Answer: for 6 chasov1) we will find the speed of boat 104 4 we will receive 26 km/h 2)26 plus 3 it is equal 29 3)174 to divide into 29 equally 6 hours the answer of 6 hours

186

Answer add
Heikki Timo

### Other questions in the section - maths

Lidiya

In a basket green apples lay put 9 red ate a half there were

2020-10-18 04:24:39

Gektorovich

Remove the brackets and calculate A) (490-500) +500 B) (-761-0.1)+761 C) - (154-1300)-1300 D)

2020-10-18 04:24:39

Saep

Find No. 1 value of expression: 1)-42+75+(-14)+ (-26)+56 2) 12+(-20) - (-11)-(-6)-10 3)3 5/12-(-1

2020-10-18 04:24:39

Rodion

1) |2kh-5| =9 help please 2) |0.6kh| =7 3) |0.4kh-1| =2.2 4)|0,5 x +3|=5

2020-10-18 04:24:39

Volodar

At school it is necessary to paint 180 doors. One painter will paint all

2020-10-18 04:24:39