Help! task: from two settlements two skiers each other went to 9 h morning towards. One of them went prior to a meeting of 4 h with speed 18km/h, another passed 8 km less. On what distance settlements from each other are?

123

1) 18*4=72 (km) - the first passed prior to a meeting.

2) 72-8=64 (km) - the second passed prior to a meeting.

3) 72+64=136 (km) - distance between settlements.

Answer's

: Distance between settlements of 136 km.

228
Answer add