# 1. Solve a problem. The bus passed 90 km with a speed 45km/h. What is the time it was in way? 2. Perform operations. 70154 + 892+70452 - 1274 = 5364 + 2837+18367 - 2458 = 3. Find value of expressions. 240: 3 + 20 – 9 2 * (96 – 36: 3) 24 * 10: 8 4. Solve a problem. To calculate perimeter and the area of a square with the party of 8 cm 5. Fill out admissions: 30 t = … kg of 700 kg = … c of 12 t = … c of 8 kg = … 6*. Solve a problem the Motor ship in 9 hours passed 360 km in the first day. In the second day the motor ship with a former speed was in a way of 12 hours. How many kilometers did the motor ship in 2 days overcome? Thanks for one)

Lyuevzhiv

206

No. 1. 90: 45 = 2 (h). Answer: 2 hours the bus was in way. No. 2. 70154 + 892 + 70452 - 1274 = 140224 70154 + 892 + 70452 - 1274 ========= 140224 5364 +2837 + 18367 - 2458 =24110 5364 + 2837 +18367 - 2458 ======== 24110 No. 3. 240: 3 + 20 - 9 = 80 +20 - 9 = 100-9 = 91 2 * (96 - 36:3) = 2 * (96 - 12) = 2*84=168 24*10:8 = 240:8 = the 30th No. 4. R sq. = 4*8 = 32 (cm) - perimeter S quarter = 8*8 = 64 (cm²) - area No. 5. 30 t = (30 * 1000) kg = 30000 kg 700 kg = (700: 100) c = 7 c 12 t = (12*10) c = 120 c 8 kg = (8*1000) g = 8000 g No. 6. 1) 360: 9 = 40 (km/h) the speed of ship 2) 12 * 40 = 480 (km) distance which there passed the motor ship in the II day 3) 360 +480 = 840 (km) of all Answer: 840 km of all were overcome by the motor ship in two days.

311

Answer add
minka

### Other questions in the section - maths

Sezhyudda

Help please: READ EXPRESSIONS AND FIND THEIR VALUES 10000-H:70,ESLI X =644560 (U*6004):500 if at

2020-10-18 04:24:39

Pinakvahe

Express in meters: here task sample: 32 cm 4 mm = 324 mm =

2020-10-18 04:24:39

Patrikiy

Help! task: from two settlements two skiers each other went to 9 h morning

2020-10-18 04:24:39

Sokrat

Urgently help to make the return task. The mass of apple 200gr, pear is

2020-10-18 04:24:39

Layahazh

Solve the equations: the 7.8th =9.3 at - (-17.85)=12 5 512+z =-3 13 (five

2020-10-18 04:24:39