For 120 rub bought 3 kg of bananas on 20 rub and 4 kg of potatoes. What price is 1 kg of potatoes?

335
1) 20 * 3 = 60 (rub) - the price of all bananas 2) 120 - 60 = 60 (rub) - the price of all potatoes 3) 60: 4 = 15 (rub) - the price are 1 kg of potatoes (Answer) 3*20=60rub the price of 3 kg of bananas 120-60=60rub the price of 4 kg of potatoes of 60:4=15 rub the price there is 1 kg of potatoes
59
Answer add