Two motor ships left towards each other in 8 h and met in 13 same days. B8 of the h distance between them was 290 km. One motor ship floated with a speed of 28 km. h. With what speed did other motor ship float?

378
13-8=5 h - in so many hours they met 28*5=140 km - floated one motor ship of 290-140=150 km - floated the second motor ship of 150/5-30 km/h - the speed of the second motor ship
323
Answer add