# In one direction the pedestrian and the cyclist skorot the pedestrian of 5 km/h the speed of the cyclist 10km/h through 3 experts velosipedst went the pedestrian reached gdo the cities in rasstona Kako

Kagataxe

247

1) 10 * 3 = 30 km - distance to the city 2) 5 * 3 = 15 km - there passed a pedestrian 3) 30 - 15 =

**of 15 km - at such distance the pedestrian from the city.**10х3 = 30 km - distance to the city 5х3 = 15 km - there passed a pedestrian in 3 hours 30-15 = 15 km - remained to the pedestrian to the city201

Answer add
stoil

### Other questions in the section - maths

Vyuyusnaz

Sent 161 bags of flour to two bakeries. The first bakery received 3 t

2020-10-18 04:24:39

Nirdana

To cook 1 chicken 1 hour is required. How many do time will be

2020-10-18 04:24:39

Vaskovskiy

Help to make please record and the decision Of a garage 45 buses came

2020-10-18 04:24:39

Veniamin

For the working day the assemblers laid 67.2 m of a cable that makes

2020-10-18 04:24:39

Kerawield

How many it is necessary to write to manuscripts of 750 pages figures to

2020-10-18 04:24:39