# Solve please! Brought 10 c of grapes to shop. Till a lunch sold 1/8 all grapes, and after a lunch sold 1/5 residues. how many grapes needed to be sold?

Sase

62

1000:8=125 till a lunch. 1000-125=875. 875:5=175 after a lunch. 875-175=700 kg needed to be sold to the answer 700 10 c =1000kg sold 1000:8*1=125kg sold till a lunch 1000-125=875kg ostlos 125+175=300kg sold all 1000-300=700kg it was necessary to sell 700 kg =7ts the answer: it was necessary to sell 7 c

309

Answer add
Nichols Luke

### Other questions in the section - maths

Brecshinskiy

Simplify expression: a) 0.7 (3p-2q) +4q b)-3 (2a-8b) +13a c) 14 (4-6th) +5 (6u

2020-10-18 04:24:39

Serapion

Solve please examples 1) 9570 c =? t | 2) 3m16sm5mm =? mm |

2020-10-18 04:24:39

Vemyuvpan

From two piers at the same time towards two boats each other sailed. In

2020-10-18 04:24:39

Yuvenaliy

Help to solve: How many kilograms of flour in two bags, if in the

2020-10-18 04:24:39

Zhosoniv

In three shops 87 the worker.v the first on 17 0 people is more,

2020-10-18 04:24:39