# From a camp site to the city at ten o'clock of morning there was a skier and at 15 o'clock in the same direction the rider through what time the rider left will catch up with the skier if the skier izht with a speed of 10 km in the h and the rider speeds at 25 km in the h

Emelyanovich

69

15-10=5 Time which the skier before departure of the rider passed 5*10=50 Distance which the skier before departure of the rider passed 25-10=15 Speed with which the rider catches up with the skier 50/15=3.3 Distance which was passed by the skier before departure of the rider we divide into Speed with which the rider catches up with the skier Na and unless a formula of time t=s/u of Answer in 3 hours and 3 minutes

55

Answer add
metodi

### Other questions in the section - maths

Gapon

On one window 3 identical glasses are required. How many windows can be laid

2020-10-18 04:24:39

Nazarevskiy

Write down numbers in ascending order 9,6 9,8 9,53 9,02 9,2 9,613 and if

2020-10-18 04:24:39

Nafoknisa

One third of workers of the enterprise had a summer holiday, 35% of other

2020-10-18 04:24:39

Gektor

Insert the missed length units that right equalities turned out. 1) 386 mm =

2020-10-18 04:24:39

Lalervatb

Perimeter of an isosceles triangle of 30 cm. Its basis of 12 cm. The

2020-10-18 04:24:39