# For purchase of 6 badges from Katya there will not be enough 15 rubles. If she buys 4 badges that from her there will be 5 rubles. How many money at Katya?

Evgeniya

194

1) 15 + 5 = 20 r there are two badges 2) 20: 2 = 10 r there is 1 badge 3) 4 * 10 = 40 r bought 4 badges 4) 40 + 5 = 45 r means was at it...........................................................

21

Answer add
Timur

### Other questions in the section - maths

Savyolovich

Boat speed in still water 16.2km/ch, and watercourse speed 1.3km/h. How many kilometers will

2020-10-18 04:24:39

Mihail

Solve the equation: a) 2 whole 2/5x + 3 whole 1/5x + 2 whole

2020-10-18 04:24:39

Gadwyn

83 percent of all shots hit the mark. how many it was made shots

2020-10-18 04:24:39

Bolыchevcev

No 12 kg ogu vai izvārīt 10 kg ievārījuma.Cik kilogramu tāda paša ievārījuma var

2020-10-18 04:24:39

Egor

Length of a rectangle of 50 cm and width is the third part of

2020-10-18 04:24:39