# Two cities at the same time towards each other were left by the cyclist and the motorcyclist. Speed the cyclist is equal 19km/h, and the motorcyclist's speed 76km/h. In 6 h they met. Find distance between the cities

Olga

64

1) 19 + 76 = 95 km/h - the speed of rapprochement 2) 95 * 6 =

**of 570 km - distance.**1) passed 19*6=114 (km) velosepedis 2) 76*6=456 (km) the motorcyclist 3)456+114 = passed 570 (km) the answer of 570 kilometers between the cities274

Answer add
Waltz Maike

### Other questions in the section - maths

Nekostes

The mass of a kitten is 3/5 kg, and the mass of a puppy-1.3/4

2020-10-18 04:24:39

Thetanrad

A) 1/5+3/4+1/5+1/4; b) 11/12+7/10+3/100+1/12; c) 12/17+15/24+3/8+5/17; d) 3/7+5/9+4/9+4/7.

2020-10-18 04:24:39

Farafon

Length of a green hedge is 5.5 m, and width - 45 dm. Find

2020-10-18 04:24:39

Seezhvadl

Having two buckets with tanks of 7 l and 4 l how it is

2020-10-18 04:24:39

Morne

Kak to solve this problem with short record how many legs at 3in up

2020-10-18 04:24:39