Solve a problem pzh: a half of a can with milk weighs 10 kg, and a quarter of a can with milk weighs 7 kg. To find how many 2 cans with milk weigh?

246
10-7=3 kg on were lowered the mass of milk (the mass of a can is constant) 0.5-0.25=0.25 part so many - it 3 kg 3:0.25=12kg milk we will find the mass of a can of x+0.5*12=10 x+6=10 in a full can h=4kg the mass of a can 12+4=16kg the mass of a can with milk (full) 16*2=32kg the mass of two cans with milk ==================================== x - y can - x+0.5y=10 milk x+0,25y=7 0,25y=3 y=3:25 u=12kg x+0.5*12=10 x+6=10 milk h=4kg a can 12+4=16kg bit from milts 16*2=32kg
134
Answer add