# Solve please! the shop bought 1.4 kg of candies at the price of 98 rubles for 1 kg and 0.8 kg of cookies at the price of 34.5 rubles for 1 kg. whether there will be enough 180 rubles to pay off.

Boesam

270

98*1.4=137.2 rub for candies of 0.8*34.5=27.6 rub for cookies of 137.2+27.6=164.8 rub of Answer: There will be enough 180 rubles that rasplatitsya1.4 kg - x rubles of 1 kg - 98 rubles x = 98*1.4=137.2 rubles of 0.8 kg - x rubles of 1 kg - 34.5 rubles x =0.8*34.5=27.6 rubles 137.2+27.6=164.8 rubles, 180 rubles mean will be enough

91

Answer add
Tate Patrick

### Other questions in the section - maths

Kegar

The dog Started catching up with a fox when between them there were 185

2020-10-18 04:24:39

Varfolomey

Solve a problem pzh: a half of a can with milk weighs 10 kg,

2020-10-18 04:24:39

Naabebkus

In a class of 20 school desks. Cover length ports of 110 cm width

2020-10-18 04:24:39

Grigoriy

On base brought 12000 c of apples and 7600 2 pears when a part

2020-10-18 04:24:39

Averyan

In economy in one day obtained 1968 l of milk. From them 464 l

2020-10-18 04:24:39