Students picked apples in big baskets on 16 kg in everyone and school students in smaller on 10 kg in everyone but they gathered as much baskets of apples how many and students. How many kilograms of apples were collected by school students if students collected 80 kg?

131
80/16=5 (baskets students collected) 10*5=50kg the answer: 50 kg1) 80÷16=5 (to.) - school and university students 2) collected 5×10=50 (kg) - apples school students collected
90
Answer add