# Two cyclists left at the same time towards each other. The first speeded 15km/h, and the second passed prior to a meeting 6 km bigger, than the first. At what speed did the second cyclist if he met peovy in 3 h drive?

Oleg

215

1) 15+6=21 (km/h) of Answer: The 2nd cyclist speeded at 21 km/h. 1) 15*3=45 km were passed by the first prior to a meeting 2) 45+6=51 km passed the second prior to a meeting 3) 51:3=17 km/h the speed of the second cyclist Answer: 17 km/h speed of the second cyclist.

198

Answer add
Serafim

### Other questions in the section - maths

Gavinralanim

18×ò =90,350: X =5×10,720: X =4 X:30=60×5X×100 = 4500X: 10 = Darling mine to

2020-10-18 04:24:39

Kirirana

Students picked apples in big baskets on 16 kg in everyone and school students

2020-10-18 04:24:39

Vlasiy

Six long loafs cost how many how many 10 buns of a kakovatsen of

2020-10-18 04:24:39

Kanadar

On mathematics Batyrkhan wants to present to mom flowers if he buys 3 gladioluses

2020-10-18 04:24:39

Pebor

Two cities at the same time on a meeting to each other were left

2020-10-18 04:24:39