# Help please! Two school students bought 26 notebooks. Kak they have to divide notebooks if Dima gave on purchase of notebooks 24 rubles, and Sasha - 28 rubles?

Gavilv

320

24+28=52 (rub) - It they together spent 52:26=2 (rub) - It is the cost of one notebook 24:2=12 (thetas.) - Dimina of a notebook 28:2=14 (thetas.) - Sashina of a tetradiob they spent 24+28=52 rubles 52/26=2 rubles the price of 1 notebook of 24/2=12 notebooks to Dima, 14 notebooks to Sasha

163

Answer add
svetoslav

### Other questions in the section - maths

Martin

Two settlements at the same time left towards each other two motorcyclists. In 1/3

2020-10-18 04:24:39

Nona

Determine coordinates of top of the D rectangle of ABCD if A(-2;-2); B (-2;2)

2020-10-18 04:24:39

Grigoriy

Lena, Ira, Rita and Zina — sisters. To them 3, 8, 12 and 14

2020-10-18 04:24:39

Vladislav

So-so the arithmetic 3 numbers equally 31 5/6, the first are 1 1/24 less

2020-10-18 04:24:39

Dorofey

Coordinates of points of intersection of a straight line of the equation to a

2020-10-18 04:24:39