# From Moscow to so so hot by air 2940 km from these Gorodov took off at the same time a meeting each other two planes in five hours to them it was necessary to fly by prior to a meeting of 90 km with what speed the second plane flew if the first flew by 290 kilometers per hour

Ksenofont

189

290*5 = 1450 km the 1st plane of 2940-1450=1490 km flew by the 2nd flew by + 90 km prior to a meeting of 1490-90=1400 km flew by 2nd 1400:5=280km/ch the speed of the second

267

Answer add
Petr

### Other questions in the section - maths

Gervasiy

Five pumps within 3 hours vykayevat 27 cubic meters of water from the channel.

2020-10-18 04:24:39

Burilanim

Solve a problem by means of the equation. The ticket price in aquapark in

2020-10-18 04:24:39

Prokopiy

7 fir-trees, and lip 3 times bigger grow in the square. how many trees

2020-10-18 04:24:39

Kiridar

Make 3 tasks on a subject: decimal fractions. Quicker please)) Tasks not from the

2020-10-18 04:24:39

Gavilv