# The motorcyclist had to pass 398 km of a way passed 3 hours with a speed of 46 km/h having increased speed by 6 km of the h the motorcyclist What is the time spent for all way?

Gholbirgas

30

3 hours with a speed of 46 km/h of 3*46=138 km the New speed of 46+6=52 km/h it spent the Remained site of a way of 398-138=260 km of 260/52=5 hours of 3+5=

**of 8 hours**for all way1

Answer add
kamilla

### Other questions in the section - maths

Nektariy

Number 10 also do not write any hogwash that to a nakhalyav to receive

2020-10-18 04:24:39

Ksenofont

From Moscow to so so hot by air 2940 km from these Gorodov took

2020-10-18 04:24:39

Gervasiy

Five pumps within 3 hours vykayevat 27 cubic meters of water from the channel.

2020-10-18 04:24:39

Burilanim

Solve a problem by means of the equation. The ticket price in aquapark in

2020-10-18 04:24:39

Prokopiy

7 fir-trees, and lip 3 times bigger grow in the square. how many trees

2020-10-18 04:24:39