Task. Two workers made 145 details. One of them worked 7 hours and made in an hour of 13 details, and another made other details in 6 hours. How many details in an hour were made by the second worker?

86
1r-13 d in hour worked 7 hours 2r-6 hours together of 145 details 13*7=91 details 1 worker 145-91=54 details worked the 2nd worker of only 54:6=9 details made the 2nd worker for chasesl does 1 worker worked as 7 h and made in h 13 details, during all the time it made 7*13=91 details. 145-91=54 details were made by the 2nd worker. since he worked 6 hours of 54/6=9 details an hour.
287
Answer add