# For 150 rub. Mom bought 3 kilograms of apples on 20 rub for kilogram and 2 kilograms of pears On how many are cheaper than 1 kilograms of apples than 1 kg of pears

Zhevebav

95

150 - 3*20=90 3 kg of apples of 150 - 90=60 2 kg of pears 90/3=30 1 of kg of apples 60/2=30 1 of kg of pears 30=301) 20*3=60 (kg) = weigh apples.

212

Answer add
gena

### Other questions in the section - maths

Moragas

Tourists in 3 days have to pass 80 km. In the first day they

2020-10-18 04:24:39

Landarn

The price of goods raised from 84 rubles to 109.2 rubles. By how many

2020-10-18 04:24:39

Nuage

Task. Two workers made 145 details. One of them worked 7 hours and made

2020-10-18 04:24:39

Meavyus

1.-two ninth + five sixth (-29+ 5/6) 2. one whole three fourteenth - at

2020-10-18 04:24:39

Gholbirgas

The motorcyclist had to pass 398 km of a way passed 3 hours with

2020-10-18 04:24:39