# For 150 rub. Mom bought 3 kilograms of apples on 20 rub for kilogram and 2 kilograms of pears On how many are cheaper than 1 kilograms of apples than 1 kilograms of pears

Nikodim

61

3 * 20 = 60 rub paid for 3 groups of companies of apples 150 - 60 = 90 rub the price of 1 kg of pears of 45 - 20 = 25 rub cheaper than Answer 25 rub cheaper apples paid for 2 kg of pears 90/2 = 45 rub, than grushi3kg * 20 rub = 60 rub of 150 rub of-60 rub = 90 rub of 90 rub of/2 kg = 45 rub/kg are the cost of 1 kg of pears 45 - 20 = 25 rub the answer: for 25 rubles

376

Answer add
Mara

### Other questions in the section - maths

Apollinariy

Find a difference a) 1 1/4 - 1/2 b) 1 1/6 - 1/3 c)

2020-10-18 04:24:39

Evfrasiy

Help URGENTLY make and write down a task of a cherchezh. Solve the made

2020-10-18 04:24:39

Gerbert

0,103*10 7,549*100 3,5463*100013,7*10 2,15*100 12,7*1006,5*10 8,071*100 6,304*1000

2020-10-18 04:24:39

Bratislav

I WILL GIVE 90 POINTS! a) What part of decimeter is made: 7 mm

2020-10-18 04:24:39

Taeshzha

The task in 1 hour via the top crane joins a tank 20 buckets

2020-10-18 04:24:39