To solve a problem. for the winter prepared 163 kg of vegetables of carrots of beet and cabbage. cabbage and carrots there were 112 kg and carrots and beet of 100 kg. How many did prepare vegetables of each look?

312
1) 163-112=51 (kg) of beet. 2) 163-100=63 (kg) of cabbage. 3) 51+63=114 (kg) beet + cabbage. 4) 163 - 114 = 49 (kg) of carrots. Answer: Carrots - 49 kg of beet - 51 kg of cabbage - 63 kg
87
Answer add