Two trains left along with one station in one direction the speed of one train 75km/ch and other 82 km / chkilometrov in an hour at what distance from each other they will be in three hours? write please conditions

80
1 train of 75 km/h the 2nd train of 82 km/h Time 3 hours of a way Decision 1) 75*3=225km 2) 82*3=246 km 3)246-225=21km 2 way 1) 82-75=7km of the h speed of the second more than 2) 7*3=21
15
Answer add