# In one basket of 38 kg of tomatoes, and in another is 4 kg less. It is necessary to spread out all tomatoes in boxes, on 12 kg in everyone. How many it is required boxes? Solve a problem on action

Merkuriy

9

1) 38-4=34 kg of tomatoes in the second basket of 2) 38+34=72 kg tomato in 2 baskets 3) 72/12=6 of boxes are required 1)38 + (38-4) =72 (kg) in two baskets of 2) 72:12=6 (boxes) Answer will be required: 6 boxes.

365

Answer add
kapiton

### Other questions in the section - maths

Hutius

Candlesticks and vases for the total amount of 247.500 rubles were sold by an

2020-10-18 04:24:39

Ilin

Two in turn tear off petals at a camomile. For once it is possible

2020-10-18 04:24:39

Morlurdred

For an upholstery of a sofa spend 6 meters of fabric, and for an

2020-10-18 04:24:39

Gavinrarus

The alarm clock lags behind for 16 minutes for every day (that is in

2020-10-18 04:24:39

Nilathis

The boat passed 1/3 distances between piers that makes 15 km. What is all

2020-10-18 04:24:39